12 March 2014

Ziua în care redecorăm!!!

         Ieri m-am întâlint cu o bună prietenă care mi-a spus că tocmai şi-a redecorat bucătăria. Şi ce credeţi? M-am gândit că ar fi vremea să-mi redecorez propriu spaţiu. Aşa că nu mai stau pe gânduri şi apelez la specialistul Doctor Deco. Pun mâna pe telefon şi îmi stabilesc o programare. În ziua următoare….

       - Bună ziua,domnule specialist!
      - Bună ziua! Cu ce gânduri poposiţi în “casa” noastră?
      -  Am venit la dumneavoastră pentru a mă ajuta să-mi redecorez  spaţiul intim, cel în care mă relaxez în fiecare seară, spaţiul în care mă las purtată de val iar gândurile zboară lin pe deasupra norişorilor  care seamănă cu vata pe băţ din vremea copilăriei mele.
      - Am înţeles. Dumneavoastră doriţi să vă faceţi spaţiul cât mai incântator  şi relaxant. Ceea ce vă pot spune este că aţi nimerit la locul potrivit! Am nevoie să-mi completaţi acest formular pentru a ne furniza câteva date despre dumneavoastră ( în materie de culori, gusturi, ceea ce nu vă place, feluri în care vă relaxaţi etc.).
     - Vreau să vă spun că acest spaţiu se află pe terasa care este parţial închisă şi este construită în stil rustic. Ce puteţi să-mi recomandaţi având în vedere tendinţele acestui an în materie de decoraţiuni interioare?
sursa
    - Noi ţinem cont şi de tendinţe, dar ceea ce vă trebuie dumneavoastră este ceva personalizat. Vă pot arăta catalogul nostru şi de asemenea vă invit să-mi faceţi o schiţă cu spaţiul în care vreţi să visaţi şi să vă reîncărcaţi bateriiie. Vă aşteptăm şi la magazinul nostru din Str. Blănari nr. 12, Bucureşti. Însă, până atunci vă pot sugera o schiţă care să conţină: un fotoliu în formă de urs, o lampă electrică din cristal pentru perioada serii sau pentru zilele mohorâte, un ghiveci din lemn cu un lămâi, un tablou handemade făcut din diverse flori, frunze sau petalele lor... Aşadar, vă invit să veniţi peste trei zile să vedeţi schiţa finală şi să hotărâm ziua în care putem să vă livrăm şi decorăm acest spaţiu.
    - Vă mulţumesc mult pentru ajutor! Cu siguranţă va ieşi ceva excepţional! O zi cu cât mai multe cereri vă doresc!
    - La revedere! Şi nu uitaţi: Pacea interioară ne face viaţa mai uşoară!!!


  • ·         Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2014 

1 comentarii:

aditza said...

La ceva feng shui te-ai gandit?

 

...ceata printre ganduri... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang