24 March 2014

Vă plac aventurile?

         Vă place să vă jucaţi cu imaginaţia? Vă plac aventurile? Vă place să aveţi lumea la picioarele voastre? Atunci aţi nimerit fix unde trebuia!  Vă invit să participaţi la o discuţie despre importanţa lecturilor!
·        Dacă citești doar cărți pe care le citesc ceilalți, vei gândi doar precum ceilalți. – Haruki Murakami

       De ce este atât de important să citeşti?


       Răspunsul nu este nici pe departe unul atât de complicat! Lectura este importantă pentru că îţi dezvoltă imaginaţia, te face să visezi şi să zbori spre cele mai ascunse meleaguri, pentru că iţi oferă noi perspective, pentru că te lasă pe tine ca şi cititor să-ţi creionezi singur întregul filmuleţ, pentru că îţi oferă noi informaţii, pentru că reprezintă un mod de relaxare, pentru că ctitul te face „neprost!


·        Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

        Cărţile copilăriei par a fi cele mai frumoase, cu prinţi şi prinţese, cu dragoni şi spirite, pline de culori, de super-eroi , cărţile de aventuri care te fac să-şi doreşti şi tu una, acestea sunt o categorie din cele câteva!

·        Iubesc cărțile, apropo, mai mult decât filmele. Filmele îți spun ce să gândești. O carte bună te lasă să-ți alegi singur o parte din gânduri. Filmele îți arată casa roz. O carte bună îți spune că există o casă roz și te lasă să decorezi tu o parte din ea, poate modelul de acoperiș sau să-ți parchezi mașina în fața casei. – Karen Marie Moning



      Editura ALL vă pune la dispoziţie o gamă largă de unde puteţi să vă achiziţionaţi unele dintre cele mai interesante titluri ale vremii! De exemplu: Mihaela se face balerină!(este o carte pentru copii, este atât o carte de poveşti cât şi o carte de desenat).

·        O carte este un dar, pe care il poți deschide iar și iar.  - Proverb


      Haideţi să-i ajutăm şi pe cei de lângă noi să prindă gustul lecturilor! Haideţi să (re)înfinţăm acele locuri special destinate micuţilor şi adolescenţilor, unde ei să se poată desprinde de realitate pentru câteva ore şi să păşească pe covorul alb al înţelepciunii!! Aceste locuri să fie dotate cu perne personalizate şi cu multă lumină naturală! Din această încăpere să lipsească tot ceea ce ţine în materie de dotări de ultimă generaţie!

  • Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2014!

0 comentarii:

 

...ceata printre ganduri... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang