17 November 2012

Avantajele si dezavantajele calatoriilor

                                                                                                                                                             
        Calatoriile sunt adevarate binecuvantari pentru oameni, sau poate nu.

 
    In primul rand, calatoriile sunt de mai multe tipuri: de placere, de afaceri, de ajutorare a altor oameni, de cercetare etc. In functie de calatoria pe care am ales sa o facem, aceasta implica anumite avantaje si dezavantaje. Trebuie sa fim constiienti de acestea pentru a putea avea o calatorie frumoasa.
       In al doilea rand, eu consider ca cele mai frumoase calatorii sunt acelea facute din placere, care ne destreseaza, care sunt odihnitoare, care ne reincarca bateriile. Un alt avantaj al calatoriilor este acela de a putea cunoaste noi persoane si de a ne imprietenii cu ele, de a cunoaste noi civilizatii de care noi nici nu credeam ca exista, de a ne divresifica cunostiintele, de a face ata unor situatii noi.

     In al treilea rand, calatoriile le intalnim peste tot, deoarece noi circulam si traim si intr-o era a vitezei, a informatiiei care circula cu o mare rapiditate.
Exista si dezavantaje ale calatoriilor, spre exemplu pierderea bagajelor la aeroport, a banilor, putem avea probleme si cu hotelurile, cu limba.

   In concluzie, calatoriile ne ocupa o mare parte din timpul nostru, chiar si cele virtuale, din care avem mereu ceva nou de invatat. Calatoriile ajuta mult oamenii incepand de la miscare, care ne ajuta din punct de vedere fizic ,dar si pe plan spiritual, sentimental, stiintific, medical, etc.



0 comentarii:

 

...ceata printre ganduri... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang