09 September 2012

Iubesc...deci exist...


 Iubesc...deci exist...dar iubirea este ceva diferit la fiecare persoana... nici nu poti defini acest cuvant!!!Te iubesc in fiecare zi din viata mea, in fiecare minut, in fiecare secunda, mereu, pentru totdeauna...te rog ai grija de mine...atunci cand dezamagesti pe cineva esti considerat fara inima...chiar daca cel care sufera esti tot tu...vreau sa sparg acele bariere care imi interzic sa zambesc...sa-mi traiesc propria viata asumandu-mi propriile greseli...iubesc..deci exist.. si de fiecare data o lacrima se scurge pe buzele imbibate de tacere...iubesc tot ce exista...sunt o fiinta rationala cu un suflet...o inima plina de duiosie...de claritate si incertitudine...cu fiecare secunda am invatat sa fiu altfel...sa traiesc altfel...sa simt altfel..sa gandesc altfel...am invatat sa ignor diferentele sociale si culturale ale omenirii...e atat de greu sa faci lucruri atat de usoare si totusi atat de …patrunzatoare...si inima ta e altfel decat a mea...stiu ca ma critici...desi nu ai avea de ce...iubirea desi e invizibila o traiesti si o simti...trebuie sa fim optimisti...sa invatam sa ne purtam altfel...lasand deoparte orgoliul...dorinta de a fi ceea ce nu suntem...si sa descoperim ceea ce ne poate face fericiti si in alte lucruri a caror importanta pana acum o credeam a fi inferioara ...minora...si totusi suntem inca minori...si chiar si dupa 18 ani ...atata timp cat suntem copii si refuzam sa ne maturizam....refuzam sa devenim ceva ce ne-ar putea face mandrii de propria noastra existenta...sper ca pe viitor sa fie mai usor sa vorbim despre iubire si despre tot ceea ce ne inconjoara si ne face sa fim OAMENI cu adevarat!!!!

2 comentarii:

aditza said...

Atat de frumos ai scris incat ma duci cu gandul catre iubirea neconditionata si nemarginita pe care un om o poate purta jumatatii sale. Si ma refer aici mai ales la acele persoane care imbatranesc impreuna, dupa o relatie lunga de iubire si a caror ultima dorinta este sa plece impreuna in alta lume precum Filemon si Baucis, imbratisati pe veci.
De-ar fi viata asa simpla as merge pe jos pana la capatul lumii sa-mi intalnesc iubirea. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQb9nRN-MDFz5cjbvXeeub-7ahNhViPOboyzQeMpVdJJyLRi_LnCg

Unknown said...

Multumesc pentru apreciere. :* Iubirea desi e dierita la fiecare persoana, indragostitii vor sa o transforme in ceva comun..De aceea ne impartasim sentimentele, emotiile, trairile, pentru a-l putea atentiona pe cel de langa noi ca noi suntem purtatorii anumitor sentimente...Este foarte greu sa dezbati un subiect atat de vast perecum : "Iubirea"

 

...ceata printre ganduri... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang