23 July 2013

Nu se poate pune o punte intre generatii


          Sunt de acord cu aceasta afirmatie :” The generation gap cannot be bridged”, deoarece sunt multi factorii care intervin si care reusesc sa opuna creearea acestei punti.

         
         In primul rand, un prim motiv ar fi perioada in care traim noi si perioada in care s-au nascut parintii nostri, respectiv bunicii. Acest lucru duce la o gandire diferita, luarea deciziilor intr-un mod diferit, interpretarea modei, care este intr-o cotinua expansiune etc.

       
        In al doilea rand, experienta reprezinta si ea un motiv important, deoarece tinerii sunt lipsiti de ea iar sfaturile si experientele de viata ale celor mai mari decat ei li se par a fi o pierdere de timp, pe care daca ar pretui-o ar avea mult de castigat. Generatii intregi simt lipsa experientei.

       
       Evoluarea tehnologiiei constituie si ea un al treilea motiv, care reuseste sa se interpuna intre generatii. Cei mai varstnici nu par a fi atat de interesati de noua tehnologie, ci mai degraba prefera modurile traditionale, facand lucrurile asa cum au fost invatati. Dar asta nu inseamna ca asa se intampla cu toti oamenii, ci doar o parte.

     
      Asadar, puntile pot fi construite doar cu ajutorul ambelor parti. Atat cei tineri cat si cei batrani pot ajunge deseori la compromisuri pentru a putea trai in viata.

0 comentarii:

 

...ceata printre ganduri... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang