03 July 2013

In general viitorul omenirii arata stralucitor. Cei care argumenteaza in alt mod sunt oarecum pesimisti.

                   Viitorul omenirii se prevede a fi unul luminos in care tehnologia va evolua iar aceasta va fi folosita pentru scopuri nobile.
                 
                   In primul rand, viitorul se indreapta unde majoritatea oamenilor vor si acolo unde exista vointa si ambitie. Daca ne gandim ca viitorul nostru va fi unul sumbru, fara culoare iar tehnologia va fi folosita impotriva noastra nu vom face decat sa devenim pesimisti. Aceasta gandire ne va duce pe calea pierzaniei si intr-un final ne va distruge.
                 
                   In al doilea rand, daca tehnologia va evolua se vor gasi noi cai de a combate bolile letale( de exemplu: SIDA). Aceasta descoperire va mari durata de viata a oamenilor, ii va face mai puternici.
                 
                  Pe de alta parte, si stramosii nostrii gandeau pozitiv si se gandeau la cei care vor urma. De ce nu putem face si noi acelasi lucru? De ce nu putem gandii pozitiv? Nu de mult timp s-a dovedit stiintific ca persoanele optimiste traiesc in medie cu 10 ani mai mult decat cele pesimiste.
                 
                  In concluzie, viitorul poate fi stralucitor in masura in care si noi il vedem asa. Cu siguraanta vom atrage fortele binelui asupra noastra. Totul depinde de noi!



sursa imagine


0 comentarii:

 

...ceata printre ganduri... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang