03 July 2013

Cel care are sanatate are speranta. Si cel care are speranta are totul.

                   Unii oamenii cred ca sanatatea este data de Dumnezeu, in timp ce altii cred ca acesta este asa cum ti-o faci tu, deoarece
conteaza si ceea ce mananci si nu numai. De ce cred ei asta?
               
                   In primul rand, sunt multi care cred in Dumnezeu. Iar daca acestia au credinta, au si speranta, iar daca au speranta sunt
sanatosi. Sunt multi cei care au trecut printr-un eveniment nu tocmai placut si datorita acestuia s-au apropiat mai mult de Dumnezeu.
               
                  Pe de alta parte, speranta inseamna optimism, inseamna incredere in sine si in cei din jur, inseamna curaj. Acum sincer vorbind, e mai bine sa ai ceva decat sa nu ai; iar acest lucru inseamna bogatie spirituala.
               
                 In al treilea rand, noi, oamenii, suntem invatati de mici ca sa agonisim cat mai mut, iar cu cat avem mai mult cu atat este mai bine. O parte din acest lucru este adevarat, dar trebuie sa agonisim mai multa parte spirituala decat materiala.
               
                Concluzia ar fi ca, noi oamenii suntem inzestratii cu ratiune, iar ratiunea ne lasa sa visam. Deci putem visa la orice, oricat de sus ar fii acel vis, iar asta inseamna speranta.


0 comentarii:

 

...ceata printre ganduri... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang