17 November 2012

Problemele secolului XXI privind banii




       Secolul XXI are adevarate probleme cu banii, ca si celelalte secole. 

       In primul rand, inca din preisotrie problema baniilor a continuat sa persiste, datorita dezvoltarii tehnologiei, aspiratiilor prea mari ale oamenilor in ceea ce priveste imbogatirea rapida pe cai necunoscute unora.

      Rolul banilor este unul foarte important, de aceea in al doilea rand, banii reprezinta ei insisi o problema si continua sa creeze probleme. In acest caz, putem folosii banii pentru a proteja mediul inconjurator de dezastre.

     In al treilea rand, modalitatiile de protejare sunt infinite asadar noi putem sa ne folosim de cele existente deja sau putem gasi noi insisi metode de conservare a mediului in care traim. Tot ceea ce ne inconjoara este definit ca fiind materie, iar cateva metode sunt spre exemplu: oprirea defrisariilor excesive, instalarea filtrelor in industrii, combaterea secetei prin irigatii, epurarea apelor uzate, monitorizarea nivelului poluarii etc.

   Asadar exista nenumarate cai de a proteja mediul cu ajutorul ratiunii, al devotamentului oamenilor fata de ceea ce ii inconjoara.

0 comentarii:

 

...ceata printre ganduri... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang