07 January 2013

Noi, azi, maine si in viitor....


   Natura ne-a inzestrat pe toti cu calitati si defecte, cu minti luminate si ganduri, cu un anumit scop in viata.
 
   In timp ce unii vor sa descopere universul iubirii, altii se chinuiesc sa-si inteleaga propriile caractere, mod de a fii, si existenta lui in aceasta lume.

Istoria ne demonstreaza ca toate actiiunile noastre se repeta la un anumit interval de timp, iar noi nu putem invata din greseli si traim intr-o continua necunoastere.

 Visele noastre tind spre a cunoaste absolutul uitand ceea ce ne defineste cu adevarat.

Ratiunea cu care am fost inzestrati, ar trebui sa ne faca sa avem incredere in propriile noastre forte, sa avem aspiratii mai inalte, si sa ne dorim mult mai mult de la noi, ar trebuii sa ne dezvoltam creativitatea, sa spargem acele bariere care ne intetoseaza gandurile si ne fac sa credem ca universul este intunecat.

  Asa cum folosim transporturile in comun, asa ar trebuii sa ne folosim si imaginatia sa putem ajunge acolo unde vrem, chiar daca aceasta locatie este indepartata, sau pur si simplu aceasta este acasa la tine, astfel riscam sa ne pierdem umanitatea in fata conditiiei materiale si a propriilor noastre temeri.

 Asadar, noi, azi, maine si in viitor trebuie sa ne folosim de ceea ce cunoastem si sa reusim sa aplicam fara a ne fi teama de vreun esec.

0 comentarii:

 

...ceata printre ganduri... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang